ZandBij
ZandBij ontwerpstudio

Home

ZandBij is een DTP-en ontwerpstudio gevestigd in het mooie centrum van Bergen op zoom. Onder de bezielende leiding van Barbara van der Zanden en Marie-José Bijsters worden de meest uiteenlopende DTP-en designopdrachten op succesvolle wijze tot uitvoering gebracht. Van magazines tot jaarverslagen, van huisstijlen tot verpakkingen en posters tot beursmaterialen. ZandBij vertaalt uw boodschap naar een sterk ontwerp dat uw doelgroep zeker aan spreekt.

Opdrachten kaarten Markiezenhof

Voor het Markiezenhof hebben we voor de expositie de Zilverkaravaan een schoolproject vormgeven. Hierbij kwam er een medewerker van het museum op school met een grote kist knutselspullen. De basisschoolleerlingen moesten aan de hand van deze opdracht kaarten hun eigen sierraad maken. Ze konden kiezen uit 5 verschillende gebieden van de wereld. Hieronder een klein overzicht. 

ZandBij_Zilverkaravaan_Markiezenhof_opdrachtkaart1.jpg
ZandBij_Zilverkaravaan_Markiezenhof_opdrachtkaart2.jpg
ZandBij_Zilverkaravaan_Markiezenhof_opdrachtkaart3.jpg
ZandBij_Zilverkaravaan_Markiezenhof_opdrachtkaart4.jpg
ZandBij_Zilverkaravaan_Markiezenhof_opdrachtkaart5.jpg
ZandBij_Zilverkaravaan_Markiezenhof_lesbrief1.jpg