ZandBij
ZandBij ontwerpstudio

Home

ZandBij is een DTP-en ontwerpstudio gevestigd in het mooie centrum van Bergen op zoom. Onder de bezielende leiding van Barbara van der Zanden en Marie-José Bijsters worden de meest uiteenlopende DTP-en designopdrachten op succesvolle wijze tot uitvoering gebracht. Van magazines tot jaarverslagen, van huisstijlen tot verpakkingen en posters tot beursmaterialen. ZandBij vertaalt uw boodschap naar een sterk ontwerp dat uw doelgroep zeker aan spreekt.

Bijschrift Zomer

Naast onze werkzaamheden, vinden we het ontzettend leuk om te illustreren. Hier stellen we graag Bijschrift Zomer voor. Een doeschrift voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. Alle teksten en illustraties zijn van onze hand. We hopen in de toekomst veel meer van onze hand te kunnen uitbrengen en niet alleen voor kinderen. Volg ons via onze Website, Facebook en Instagram en te koop via Bol.

volledig omslag

volledig omslag

ZandBij_Bijschrift_zomer2016_4
ZandBij_Bijschrift_zomer2016_10
ZandBij_Bijschrift_zomer2016_16
ZandBij_Bijschrift_zomer2016_30
ZandBij_Bijschrift_zomer2016_36
ZandBij_Bijschrift_zomer2016_38
ZandBij_Bijschrift_zomer2016_46
Illustraties, BoekZandBij