ZandBij
ZandBij ontwerpstudio

Home

ZandBij is een DTP-en ontwerpstudio gevestigd in het mooie centrum van Bergen op zoom. Onder de bezielende leiding van Barbara van der Zanden en Marie-José Bijsters worden de meest uiteenlopende DTP-en designopdrachten op succesvolle wijze tot uitvoering gebracht. Van magazines tot jaarverslagen, van huisstijlen tot verpakkingen en posters tot beursmaterialen. ZandBij vertaalt uw boodschap naar een sterk ontwerp dat uw doelgroep zeker aan spreekt.

Boek Waardevol Transport

We hebben o.a. met Het Bureau Voorlichting Binnenvaart een nieuwe uitgave van het veel geraadpleegde feiten- en statistiekenboekje Waardevol Transport uitgebracht. Deze brochure staat bomvol informatie over transport en logistiek, verschillen tussen modaliteiten, infrastructuur, duurzaam vervoer en binnenvaart.

cover

cover

ZandBij_waardevoltransport_spread1
Alle grafieken hebben we ook (opnieuw) gemaakt. 

Alle grafieken hebben we ook (opnieuw) gemaakt. 

ZandBij_waardevoltransport_spread3
ZandBij_waardevoltransport_spread4
ZandBij_waardevoltransport_spread5
BoekZandBij