ZandBij
ZandBij ontwerpstudio

Wat doen we?

Onze diensten

ZandBij_1000px_volledig.png

ZandBij  is  een DTP-en ontwerpstudio gevestigd in het mooie centrum van Bergen op zoom. Onder de bezielende leiding van Barbara van der Zanden en Marie-José Bijsters worden de meest uiteenlopende DTP-en designopdrachten op succesvolle wijze tot uitvoering gebracht. Van magazines tot jaarverslagen, van huisstijlen tot verpakkingen en posters tot beursmaterialen. ZandBij vertaalt uw boodschap naar een sterk ontwerp dat uw doelgroep zeker aan spreekt. 

Flexibel en down-to-earth
Heeft u een idee dat nog uitgewerkt moet worden? Of weet u exact hoe het eindresultaat er uit moet komen te zien? Voor ons blijft het gelijk. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee, in elke fase van het traject. Wij zijn down-to-earth en vragen niet ‘de hoofdprijs’ voor onze dienstverlening. Door onze praktische aanpak en de opzet van onze organisatie hoeft dit ook niet. daardoor kiezen een grote diversiteit aan opdrachtgevers in Nederland en Vlaanderen voor Zandbij!’

Huisstijlen, magazines en meer
Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar goede ontwerpen zoals bijvoorbeeld logo’s, magazines, posters en nog veel meer. Wij zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje:
- Logo’s en huisstijlen
- Flyers en brochures
- Verpakkingen
- Etiketten
- Magazines
- Jaarverslagen en periodieken
- Boeken
- Posters
- Advertenties
- Prijslijsten
- Illustraties
- Banners
- Lesmateriaal
- Displays
- Beursmaterialen
- Webdesign
- En nog meer…

Uw boodschap verdient een sterk ontwerp
Bijen zijn harde werkers en hetzelfde geldt voor ons. Op een snelle en deskundige wijze realiseren wij de creatieve oplossing waar u naar op zoek bent. Een veelgehoorde uitspraak van onze klanten is dat het lijkt alsof wij een onderdeel zijn van hun bedrijf. Dat komt onder andere omdat u bij ons één aanspreekpunt hebt voor zowel het bedenken, uitvoeren als het coördineren van uw opdracht. Iemand die weet wat u wilt en wat belangrijk is voor u en uw doelgroepen. Daarmee bespaart u veel tijd én geld. En dat werkt wel zo prettig toch?

Drukwerkbegeleiding
Het ontwerp voor uw brochure of verpakking is klaar. U bent supertevreden, het ontwerp kan naar de drukker. Maar welke drukker is het meest geschikt voor welke werkzaamheden? En waar moet u opletten bij het aanvragen van offertes? Een ontwerp is pas geslaagd als het op de juiste wijze bij uw doelgroepen terechtkomt. Daarom nemen wij ook de begeleiding en eventuele verzending van het drukwerk u graag uit handen. Wij weten wat belangrijk voor u is en aan welke kwaliteit uw drukwerk moet voldoen om uw boodschap goed tot uiting te laten komen.

Waarom Zandbij?
Een samenwerking met Zandbij kent vele voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje: 

- Gunstige tarieven
- Korte lijnen
- Flexibel
- Snel schakelen
- Professioneel en betrokken